110220

Solen skiner och jag mår bättre idag. Känner fortfarande lite tryck och värk i hörselgångarna men tänker ignorera det och hoppas att det inte bryter ut. Jag har ingen lust att behöva gå till doktorn och få pencillin.. För det kommer innebära att SunTrip-helgen blir nykter, vet inte om jag fixar det då haha! Har sovit ut idag, vaknade inte förräns vid 10. Då gick jag upp, diskade undan sånt jag inte orkade diska igår, bäddade sängen och klädde på mig kläder. Sen gjorde jag ordning frukost och nu sitter jag här. Ska ta mig till Ladan om några minuter men med benen på bordet och datorn i knät nersjunken i denna oerhört sköna fåtölj blir det svårt att komma upp! Men, bättre nu än senare, för jag behöver få lite frisk luft. 48 timmar sedan jag satte min fot på utsidan av dörren.. Så jag tror att det är dags nu!

Jag såg inte Melodifestivalen igår, det gjorde mig inte jättemycket men jag hoppas att Erik Saade tar hem det i Globen i mars!
Alla borde ladda ner filmen Paper Heart! Den är fin. Konstig.. men fin!

[ida]

110219

Den här dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig! För det första så kände jag mig halvrisig igår, trött i kroppen, halsen kliade och kände mig trött i huvudet. Tänkte ändå att jag kommer nog kunna köra poweryoga idag i alla fall. Trodde ni ja!

Jag vaknade först kl 7 av att jag höll på att svettas ihjäl. Då ska det tilläggas att mina element är avstängda och det är -12 grader ute! Jag vände mig om och somnade om. Vaknade sedan 8:20 med jordens huvudvärk och halsen sved mer än igår. FFS! Jag låg kvar en stund i sängen, men sen tog jag mig upp och avbokade mitt pass. FFS! Jag tänkte ju att jag skulle komma igång nu, när jag äntligen tog mig i kragen och köpte det där kortet! Tror ni inte på fan att kroppen protestererar? Jag ska kväva den här uppkommande dunderförkylningen. Tog även febern för säkerhets skull och den visade 37.5. Så ingen feber alltså, pjuuuh!

Min plan idag är att dricka otroliga mängder vätska, läsa igenom vald artikel till vår sista seminarieuppgift och sedan bara ta det lugnt. Till kvällen är det meningen att vi ska till Elin för Melodifestivalen, men just nu så kommer jag inte ta mig ut genom dörren, om ens klä på mig kläder. Det gör lite ont i öronen också, skulle vara så typiskt om jag drog på mig någon slags öroninflammation. Nej, det får jag lov att kväva! Ska göra i ordning lite frukost och sen proppa i mig två alvedon! Nu ska jag fanimej inte bli sjuk alltså!!! På torsdag åker jag hem och stannar i Kolsva i en vecka! Mora/Sälen/Älvdalen blir ju de centrala delarna i denna sejour! Kul ska det bli och därför ska jag inte bli sjuk heller! :)

[ida]

110217

Idag var det start för Halv åtta hos mig - Linköping style! :) Startskottet gick hos Linnea, vilken splendid måltid vi fick! Kommer jag leva på länge! Förlåt för missad uppdatering igår också, min dag ägnades åt bibblanplugg och sedan häng framför Vänner.

Här kommer lite bilder från kvällen, ska se om jag kan få upp dem på Facebook sen. Det gick tydligen inte nu, skitsida!


Jag har aldrig sagt att jag är normal, eller att jag inte tycker om mig själv! ;)
Skjorta från Red Label/Carlings 399:-





Järngänget minus Sara och Lina!

Nu ska min dator få sova lite, även jag ska sova! Imorgon är det seminarie kl 8:15, och innan dess måste jag hinna bli människa på nytt!

[ida]


110215

Den här dagen får gärna också ta slut väldigt snart! Har mått dåligt sen jag vaknade.. eller egentligen sen jag gick och la mig igår kväll. Hade lite magknip när jag stängde av datorn och kröp ner under täcket, men tänkte inte så mycket på det. Tänkte att jag hade väl tryckt ihop magsäcken eller något. Somnade efter en stund men vaknade typ en timma senare och hade skitont.. Sen varvade det så där under hela natten så fick kanske 3-4 timmars sömn någonting. När klockan ringde vid halv åtta, så kunde jag inte ens föreställa mig att göra mig i ordning för något plugg i bibblan. Det blev till att stanna hemma! Jag har hittills fått i mig en apelsin, två koppar te, en loka, lite yoghurt. That's it! Jag har haft min värmekudde på magen också, men det har bara lindrat lite för stunden. Jag har nada idé om vart detta kommer ifrån, men men.. Undermedveten stress har gjort värre saker så!

Jag mår lite bättre nu, och kan faktiskt tänka på mat utan att få kväljningar. Så ska se om jag ska slänga ihop någonting eller om jag helt enkelt bara gör varma mackor och tar lite honungsvatten till. Som ni kanske förstår har jag inte fått så mycket skrivet idag. Det gör mig mest irriterad. Nej nej, att må dåligt fysiskt kan jag ta, men att det drabbar min pluggdag då jag så gärna sett mig skriva klart uppgiften till fredag, det kan jag inte ta! :(

Äsch, det är vad det är! Imorgon hoppas jag att jag mår bättre så jag kan ta mig till skolan och plugga i bibblan istället! Inga bilder idag, ni skulle då för första gången se hur ful jag faktiskt kan vara ibland.. även om det är rätt sällan! ;) (aaah humor)

[ida]

110214

Dagen alla singlar verkligen avskyr! Den här dagen då alla par ska gå runt och se så kära ut! Det är lite som att par går runt och har en slags röd gloria runt om sig! Nej!

Missförstå mig rätt, jag är inget stort fan av den här dagen, men jag tycker ändå inte att det är fel när folk uppmärksammar den! Jag har bara fruktansvärt dålig erfarenhet på just det här med uppmärksamma dagen tillsammans med någon man älskar! Förra året var en sådan fruktansvärd upplevelse så jag vill inte ens tänka på det! Deltagare i dramat förstår precis vad jag pratar om!

Föräldrar, syster, vänner - Jag älskar er otroligt mycket! Därför valde jag i år att skicka ett roligt MMS istället! Ett MMS som representerar mig och vad jag hoppas är vad ni älskar med mig och varför ni har valt att ha mig i just ert liv! Att veta att man skänker ett leende eller rent av ett litet gapskratt gör min dag så mycket bättre! Kall, men ändå väldigt mycket varmare inombords! :)

För er som inte har den här high tech-telefonen som kan visa MMS så visar jag även bilden här! :) (Det är för dig älskade Linnea!)



Det är rätt mycket jag på den här bilden.. Det är ju så här jag är, vilket efter 2 års vänskap alla i Linköping borde känna till! Och det är den här personen jag eftersträvar att hitta tillbaka till! Med er hjälp så går det så himla mycket lättare! Och varför inte ta denna röda dag (färgvis, inte helgvis) och säga till er mina Linkan-bönor; Ni betyder så himla mycket för mig, och utan er hade dessa år inte alls sett likadana ut! Ni har gjort varje dag riktigt grym! :) STOR KRAM OCH PUSS TILL ER ALLA! :)

Nu ska jag sätta på mig pyjamasen och gosa ner mig under filten! Love and other drugs står på schemat och Ladan gav mig, mot betalning, Super Cheese Doodles och Karl Fatzer choklad!

[ida]

110213

Gårdagskvällen var kanon! Väldigt trevligt att komma ut från lägenheten lite. Jag är inte så bra på att vara ensam nu för tiden. Det är jävligt tråkigt! Idag är det sånt där fint väder igen, men idag har jag inte tid för en promenad. Hörde ni? Inte tid! Vem har inte tid att ta en underbar promenad i solen? Jo, en person som måste läsa Grundbok i Idéanalys och sedan städa av lite i hennes bombnedslag till lägenhet innan kl 18 då hon ska befinna sig hos Emeli för TV-spelskväll!

Tyvärr blev det inga bilder igår kväll på oss och Melodifestivalen. Dock var jag inte så pepp på just själva Mellon, förutom att Brolle var med, vilket ju ger en sån där trevligt varm känsla inombords. Varför? För att han är skitsnygg that's why! Daaah!!?! :) Han och Sanna Nielsen tog sig direkt till Globen. Sanna Nielsen.. Det är lite som Carola där. Alltså jättebra röst och så där, men ge upp liksom! När man har vart med 10 gånger och aldrig vunnit, säger det inte någonting då???

Jag slår på lite Håkan Hellström och diskar upp frukostdisken! Allt blir genast lite bättre med Håkan Hellström!

(Btw, Vampire Diaries var siiiiiick den här gången! 12 juni återkommer True Blood! Vampyrer Vampyrer Vampyrer)

[ida]

110212 - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger!

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig




110212

Åh ineffektiva dag du är snart över! Jag har... gått en promenad i den kalla men underbart soliga februaridagen. Jag och Lina tog oss en sväng ut och sedan gick vi förbi Ladan för att sedan parkera våra små rumpor i mina fåtöljer med varsin stor kopp varm choklad. Det var trevligt!

Ikväll blir det myskväll hos Linnea. Melodifestivalen vankas och jag erkänner villigt att jag är mest där för sällskapet. Dock är Brolle med, och han är ju snygg så man kan ju trots allt få lite njuta i 3:30. :)
Imorgon blir det hårdkörning hela dagen innan det blir Nintendo 8bitars hemma hos Emeli. Jag är lite rädd för hur mitt humör brukar bli, men jag får helt enkelt tygla mig! Det är vad SuperMario gör med mig, that's all!

Nya Lady Gaga-singeln släpptes ju igår! Om ni inte har hört den än kan ni lyssna på den här!

Återkommer senare, nu ska jag dra upp volymen på Håkan och hoppa in i duschen!

Update: Dags för myskväll hos Linnea!



Grå luvtröja 400 kr Monki, T-shirt gammal från Tiger of Sweden, Tights gamla från Gina Tricot, Shepherd Boots

[ida]

110211

Åh gårdagskvällen var en av mina bästa kvällar på hela 2011! Jag har ju som sagt fått en rätt ruffig start, så blev det här verkligen en riktig höjdpunkt! Jag har sett Håkan många gånger, men jag måste säga att gårdagskvällen nog var en av de bästa framföranden jag sett honom på!

Tog ju en hel del bilder så ni kan få se själva!


Bild lånad av Lina Johnsson, trogen vapendragare!


Hypad inför konserten


Dom där jag Kommer ifrån


Hatten av för Herr Håkan Hellström


Magiska Håkan


Underbara bakgrundsbilder levererades


Jag fick kärlek av både Håkan Hellström och som ni ser även av Lina Johnsson!

Får ni chansen i vår, boka biljetter till Håkans turné! Den är magisk, den är kärlek, den är glädje, den är Håkan!

Här bjuder jag även på ett litet extra inslag i form av tre videos! Detta är för er själar som inte var där, men som jag hoppas kunna påverka till att köpa biljetter! Inse fakta att Håkan is the shit! :)








Enjoy!

[ida]

110210

Gör finfint på kylskåp, magnettavla och vägg. Nu kommer det verkligen synas vilka personer jag håller som mest kära i mitt liv! Och vilka jag stoppar i lådan.. Jag lägger inte saker/personer på hyllan, jag stoppar dem i lådan! Det finns en anledning; 1m63cm heter den och alla hyllor ligger oftast mycket högre än så!

Jag fick inte boken jag behöver till uppgiften idag heller. Så jag har inte kunnat börja skriva än, vilket stör mig ganska så mycket! Jag har läst lite i Metodpraktikan, men just det kan man liksom inte riktigt skriva om förrän man får den andra boken. Imorgon, fingers crossed, imorgon!

Ikväll är det Håkan, dans, dans dans, uppe på fem, mitten av en hurricane, 2 steg från paradise, tro och tvivel... Men framför allt så kommer det vara kärlek! Håkan är kärlek! Det går inte att säga om så många andra. För de förmedlar liksom inte riktigt samma känsla inombords. Håkan förmedlar kärlek på ett fint sätt, inte kärlek som "Hej jag är kär i dig du är kär i mig"-typen av kärlek. Utan kärlek för livet, för allting omkring dig! Sann kärlek som aldrig någonsin försvinner, den du alltid vet att du har omkring dig oavsett överrumplade beslut att få hjärtat brännmärkt! Det är den typen av kärlek som aldrig rostar!



Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än



Lägger upp bilder ikväll när jag kommer hem, för ni förstår väl att jag kommer ta miljoners kort! En kamera är människans bästa vän... i detta fall är ju människan mig själv! :)

Hoppas ni får en härlig torsdagskväll trots att ni inte ska se Håkan live! Turnépremiär och allting! Shit, kom på häromdagen att det blir ett riktigt härligt konsertår i år igen!

10 feb 2011: Håkan Hellström
Senare i vår: The Ark (avslutningsturné)
28 juni - 2 juli 2011: Peace & Love-festivalen med bl.a. 30 Seconds To Mars, Kings of Leon, Mando Diao

Tänk på att allt det bästa... det har inte hänt dig än! :)

[ida]

110209 - videoblogg!



Woho! Det här är en video på mig... det här är verkligen jag! Bara så ni vet! :)

[ida]

110209

Idag hade vi vårt första seminarie i Metod-kursen. Dah, jag lärde mig ingenting och kände mig en aningen seg på slutet! Dock hade de flesta gjort väldigt intressanta intervjuer. Sen tog vi en fika i good old Baljan där kaffet hade stigit till 5 kr. Det smärtade mig lika mycket som när Piggelin hade stigit från 4 till 6 kr. Jag menar Kom Igen!!!

Lina är på bättringsvägen, vilket jag hoppar högt av glädje för eftersom det är Håkan Hellström imorgon och jag behöver henne där då! För det kommer bli bra, och vi kommer ha roligt! :)



Jag håller på och tvättar, så dags att springa ner till tvättstugan och hämta upp det som vart i torktumlaren och ladda två till maskiner med lite småsaker. Sen ska jag försöka läsa ett kapitel i Metodpraktikan och senare ska jag åter till skolan för UF-föreläsning!

I helgen väntar -20 grader och Nintendo 8-bitars hemma hos Emeli! Sweet!



Så här såg jag ut idag! Tröja från Saints & Mortals 299:-, jeans från DrDenim 399:-, skor från Vagabond 899:-.

[ida]

110208 - early tuck in!

Jag struntade i matbild. Det såg så tråkigt ut, och jag hade ändå väldigt ont i magen under tiden jag åt och efteråt, så jag pallade inte. Det var ingen Gordon Ramsey-rätt direkt, så mycket kan jag ju avslöja!

Imorgon börjar vi åtta, vilket innebär döden! Så jag ska snart krypa ner i sängen och se om jag orkar läsa i Shutter Island innan ljuset släcks. Annars tar jag två avsnitt av Vänner innan jag kryper ner och filosoferar kring saker jag inte borde filosofera kring.
Tur att jag får lite kärlek av Håkan på torsdag! Underbara älskade Håkan Hellström, som din musik berör mitt liv!

Nej, god natt på er! Imorgon dyker det upp både en och två bilder på mig och mina nya kläder/skor! Ja, shoppingen i helgen blev lite väl mycket! :)

[ida]

110208

Jaha, ännu en eftermiddag, ännu en dag då jag inte har fått så mycket gjort! Det handlar inte om att jag skjuter upp saker, det handlar om att jag inte har någonting att göra! Imorgon eftermiddag tror jag att det kommer bli på lite annat vis, då vi först har seminarie på förmiddagen, sen väntar lite läsning och annat på eftermiddagen hemma i lyan!

Lina har dock vart här på morgonen, sjuklingen! Vi gick igenom vad vi ska säga imorgon på seminariet, sen snackade vi bara allmänt och sen gick vi till Ladan och handlade! Nu har jag haft min rumpa parkerad i fåtöljen vid fönstret sen kl 12 ungefär. Med lite paus för att skära upp två apelsiner i klyftor och hämta en Loka ur kylen! Produktiv dag, oh ja!

Såg precis Dom Kallar Oss Artister som går på SVT måndagar 20:30 nu. Andra avsnittet igår och det var Oskar Linnros denna vecka. Förra veckan var det ju Salem Al Fakir, alltså som jag sa till Emeli; Han kan man ju stoppa i fickan och ha för sig själv! Vilken gullig kille! Oskar gillar jag också, vilken stylish kille alltså! Väldigt ödmjuk och ärlig, vilket jag tycker är viktigt när det kommer till artister som flyger solo så att säga!



Jag börjar känna ett viss kurr i kulan, borde gå och kolla vad jag ska vispa ihop för något gott idag! Jag har ingen som helst energi till någonting avancerat, sen behövs ingen matlåda imorgon heller. Så antingen blir det en härlig omelett eller min paradrätt! Jag kan ju vara så snäll och visa er senare! :)

Så länge, njut av denna dänga och tänk på budskapet den förmedlar!

Hanson - Great Divide


[ida]





Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

110207

Jaha, ny blogg, nytt liv, nya framtidsplaner! Det där sista kanske inte stämde eftersom mina framtidsplaner har sett likadana ut sen jag flyttade till Linköping 2008, men det har kanske försvunnit en eller annan person ifrån dem!
Nu kanske ni funderar varför jag har skapat en ny blogg all of a sudden!?! Jo, jag kände att jag behövde en ny start i bloggdjungeln, så tänkte att jag skapar en ny blogg istället för att fortsätter i min gamla!

Den gamla finns dock fortfarande kvar på samma konto, så om ni känner er lite nostalgiska eller vill läsa om mina äventyr i Paris under ht-10, så kan ni göra det på den här adressen: http://idasofia85a.blogg.se

Just nu är den väl lite under konstruktion den här bloggen. Headern framför allt. Jag ska se om jag kan få någon att göra en finare, men än så länge är jag nöjd med vad jag själv har åstadkommit i PhotoScape. Lite kan jag ju faktiskt göra! :)

Vill ni, och jag vet att jag tjatar, men herregud! Jag ska försöka få in mina Twitter-inlägg här på bloggen, så kan ni i alla fall gå in här och se vad jag skriver om där! Det är en väldigt rolig grej att göra, plus att man kan följa många intressanta människor och se vad de gör under sina vardagar och med sitt liv! :)

Nu har jag ett berg av disk som väntar efter lördagskvällens middag med bästa vän!




Bildkavalkad: Underbar middag med ryggbiff, klyftisar, sallad och Rawsons retreat rödvin - En typisk bild på mig och bästa vän Malin Berg - Älskar detta foto på Malin, mig själv och Karin! Fina tjejer till tusen!

[ida]

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0